Schrijfdiensten

Wil je jouw doelgroep inspireren, triggeren en tot actie laten overgaan? Wil je je brand versterken, je community laten groeien en je omzet verhogen? Kortom, wil je meer resultaat? Ik help je graag en neem je schrijfwerk uit handen. Zodat jij meer gaat bereiken met content. Ontdek hier wat ik voor je kan betekenen.


Copywriting

Ben je op zoek naar de juiste woorden? Heb je teksten nodig voor websites, magazines, nieuwsbrieven, mailings, advertenties of brochures? Denk je aan blogs, artikelen, advertorials, white papers of interviews? Op basis van jouw wensen schrijf ik pakkende teksten die aansluiten bij het doel en de doelgroep. Gaat het om online content? Dan let ik op SEO zodat je beter gevonden wordt in Google en andere zoekmachines.


Storytelling

Het geheim achter de meeste successen is een ijzersterk verhaal. Want krachtige verhalen ontroeren en inspireren. Verhalen kunnen we ook het beste onthouden. Daarom vertellen we ze al eeuwenlang. Wil jij dat mensen jouw project, organisatie of product niet vergeten? Begin dan met storytelling. We kijken samen naar wat jouw project, organisatie of product bijzonder maakt. Zo komen we tot een authentiek én effectief verhaal.


Bloggen

Wil jij (online) succesvol worden? Dat gaat je lukken met bloggen! Goede blogs zijn verhalend, bruikbaar, actueel, pakkend en eenvoudig te delen. Met blogs creëer je engagement, bied je toegevoegde waarde, deel je kennis en kom je in contact met je doelgroep. En door goede blogs word je ook nog beter vindbaar! Ik schrijf blogs in allerlei soorten en maten. Lees mijn verhalen over Lifestyle, Body & Mind en Travel om alvast inspiratie op te doen.


Journalistieke teksten

Of het nu gaat om een persbericht, nieuwsbericht, achtergrondverhaal, reportage, interview of recensie. Journalistiek schrijven vraagt creativiteit, een kritische geest én inlevingsvermogen in de doelgroep. Alleen dan bereik je iets met content. Vertel me jouw onderwerp en aan welke tekstvorm je denkt. Ik spring het diepe in om er een levendig en waardevol verhaal van te maken.


Redactie & tekstcorrectie

Heb je zelf een tekst geschreven en wil je deze laten nalezen en controleren? Ik corrigeer de tekst op eventuele taal- en spelfouten en zorg ervoor dat het lekker wegleest. Desgewenst bekijk ik of de tekst een logisch geheel vormt en de volgorde klopt. Zijn de tussenkoppen pakkend en komt de boodschap écht over? Ik help je om het beste uit je tekst te halen.


Advies

Je weet al langer dat social media belangrijk is. En je hebt enige kennis van contentmarketing. Maar weet je ook hoe je het kunt inzetten voor jouw bedrijf? Ik denk graag met je mee om communicatievraagstukken te beantwoorden. Ik ben je sparringpartner als het gaat om content voor print en online media, storytelling, social media, contentmarketing en een contentstrategie.


Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag of wil je meer weten over mijn schrijfdiensten? En niet geheel onbelangrijk: wat het kost? Neem dan contact met me op.

Wil je direct een eerste advies? Boek nu een gratis content call!

Yes, dit wil ik!