Genomineerd voor de Liebster Award!

 

Liebster Award

Hoe leuk! De YogaSisters hebben mij genomineerd voor de Liebster Award. Deze Award is in het leven geroepen om kleinere blogs meer onder de aandacht te brengen. Zo krijgen zij de kans om te shinen en nieuwe lezers te inspireren.

De Liebster Award is van origine Duits en betekent liefste, aardigste, leukste, mooiste, gewaardeerd enzovoort. De nominatie is bedoeld om waardering voor jouw blog te uiten. Super lief, YogaSisters! Hieronder mijn antwoorden op de vragen die Marleen en Fiona aan mij hebben gesteld.

Kun je jezelf in vijf woorden omschrijven?

Creatief, nieuwsgierig, open-minded, daadkrachtig, sensitief.

Waarom schrijf je online verhalen?

Ik schrijf al van jongs af aan. Verhalen bedenken die het leven een stukje mooier maken. Het zit in mijn DNA :). In mijn jongere jaren bestond internet nog niet en dus pende ik er vrolijk op los in notitieboekjes. Nu publiceer ik mijn verhalen in de eerste plaats online omdat het kan! Je bereikt er mensen mee. Daarnaast is schrijven mijn vak en bloggen een manier om mijn werk te laten zien.

Wat wil je met je blog bereiken?

Ik schrijf travel blogs om jou te inspireren voor bestemmingen die je gezien moet hebben! In mijn body & mind blogs vertaal ik mijn opgedane kennis uit mijn yogaopleiding naar een hopelijk zinvol en toepasbaar stuk voor mijn lezers. Hopelijk kan ik daarmee een bijdrage leveren aan een bewuster en leuk(er) leven. Verder geven mijn blogs een inkijkje in mijn werk en de persoon achter de verhalen :).

Welke positieve verandering heeft impact gehad op je leven?

Yoga! Elke keer als ik op de mat en van de mat afstap, ben ik kalmer, meer tevreden en gelukkiger. Een stukje dichterbij mezelf. Wat yoga me brengt, probeer ik te vertalen naar het leven buiten de mat. Niet altijd gemakkelijk, maar de yoga teacher training helpt me daar zeker bij. Wat ik daar leer probeer ik integreren in mijn werk en in mijn leven. Tot nu toe heeft me dat veel gebracht.

Wat is je grootste wens?

Dat ik nog heel veel mooie reizen mag maken en daarmee anderen kan inspireren! Een boek schrijven staat ook hoog op mijn wishlist.

Waar word je blij van?

Reizen, yoga, een mooie film, een aangrijpend boek, spelen met kat Noortje. Op z’n tijd in goed gezelschap een wijntje drinken ;).

Wat doe je om te ontspannen?

Reizen, yoga, wandelen, film kijken, lezen, spelen met kat Noortje. Op z’n tijd in goed gezelschap een wijntje drinken ;).

Welk liedje raakt je telkens weer en waarom?

Oeh, dat zijn er veel. Alles wat Ludovico Einaudi maakt vind ik mooi. Maar als ik nu één nummer moet kiezen, dan komt de klassieker Dust in the Wind van Kansas in me op.

Als je één ding kon kiezen: hoop, geloof of liefde. Welke zou het dan zijn en waarom?

Dan ga ik voor liefde, hoewel deze drie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Zonder liefde is er geen connectie, geen compassie. Niet met anderen, jezelf, dieren en de planeet. We kunnen dus niet zonder! Liefde is het mooiste wat er is en liefde overwint alles.

Welke gelukstips zou je een ander willen meegeven?

Volg je hart én je onderbuikgevoel. In je leven, je werk, de liefde, in alles! Meestal weet je zelf ontzettend goed welke keuze je wilt maken. Dat geeft je lichaam aan, al zijn we een beetje vergeten hoe je daar naar luistert. We leven en handelen te veel vanuit ons verstand. Een andere gelukstip: heb vertrouwen en geef niet op. Er leiden meer wegen naar Rome. Je komt er hoe dan ook al zal je af en toe een stukje om moeten rijden.

What’s next? De spelregels!

Als je genomineerd bent voor de Liebster Award, mag je vragen verwerken in een eigen blog. Je kunt nieuwe vragen bedenken en 5 nieuwe bloggers nomineren. De Liebster Award is dus een vragentag die je doorgeeft aan jouw favoriete bloggers.

Ik nomineer:

Wanderlust Yoga

Bloesemmarketing

Zenzoekers

Martine schrijft

Muse Weekly

De 10 vragen die ik de genomineerden stel:

  • Wat zijn voor jou belangrijke waarden?
  • Waarom schrijf je blogs?
  • Waar gaan jouw blogs over?
  • Welke onvergetelijke reis heb je gemaakt?
  • Welke bestemming of reis staat er nog op je bucklist?
  • Wat zijn jouw toekomstplannen?
  • Wat is jouw favoriete moment van de dag?
  • Wat of wie maakt je altijd aan het lachen?
  • Wat is geluk voor jou?
  • Welke gelukstips wil je een ander meegeven?

Good luck!

Dit vind je misschien ook leuk

%d bloggers liken dit: