Over mij

Creativity takes courage

– Henri Matisse

Hi, wat leuk dat je er bent! Mijn naam is Sarah. Je mag me schrijver, storyteller, copywriter, redacteur, blogger of content creator noemen. Als ik eerlijk ben, vind ik de titel niet zo belangrijk. Waar het écht om draait, is mijn enorme drive om de juiste woorden voor jou te vinden. En je te inspireren met mijn verhalen.

Schrijven zit in mijn DNA
Van jongs af aan schreef ik al verhalen en was ik gefascineerd door geschiedenis en cultuur. Ik koos daarom voor een Master Geschiedenis, dé opleiding voor storytellers als je het mij vraagt. Van origine ben ik dus historicus, maar inmiddels is mijn horizon behoorlijk verbreed. Ik heb heel wat rondgesnuffeld om mijn rugzak te vullen. Van de uitgeverswereld, media- en filmbranche tot aan de redactie van een journalistiek cultuurplatform. Het resultaat? Een creatieve pen plus een flinke dosis kennis van communicatie, publiciteit, contentmarketing en social media.

Over mij - Sarah Bierens

Over mij - Sarah Bierens


De kracht van eenvoud

Als freelance copywriter kan ik nu doen wat ik het liefst doe én waar ik goed in ben: schrijven! Vanuit mijzelf en voor magazines, online media, culturele instellingen, grote bedrijven en zelfstandig ondernemers. Goed idee? Ik giet het in de meest creatieve en krachtige tekst. Geen ingewikkelde taal, wel een helder verhaal mét impact. Zo help ik jou aan het beste resultaat en breng ik je naar the next level. Want zeg nu zelf, zonder briljante content wordt het nooit wat.

It’s a match!
Kun jij wel een flinke dosis ijzersterke content gebruiken? Content die 100% aansluit bij jou en jouw bedrijf? Ik sta altijd open voor een mooie samenwerking en help je graag!

Sarah

P.S. Gaat jouw business over Lifestyle, Body & Mind of Travel? Of hecht je net als ik veel persoonlijke waarde aan deze thema’s? Dan hebben we zeker een match! Check mijn blogs voor meer inspiratie of neem direct contact met me op.

Goed verhaal?

Kijk gerust rond op mijn website. Dan krijg je gevoel bij mij en mijn schrijfstijl. Ontdek bij Schrijfdiensten waar ik je mee kan helpen. Weten wat anderen over mij zeggen? Hier lees je hun ervaringen. Ben je al lang overtuigd? Laten we dan kennismaken of boek nu je gratis call voor een eerste advies.

Gratis call