Testimonials

Wat anderen over mij zeggen

Sarah heeft recent alle webteksten voor mijn bedrijf Wanderlust Yoga herschreven en ik ben echt superblij met het resultaat! Het is fris, leest vlot, inhoudelijk goed (je merkt gelijk dat Sarah zelf ook veel feeling heeft met yoga) en raakt gewoon precies de juiste snaar. Mijn zelfgeschreven teksten vormden de basis; die waren inhoudelijk wel kloppend alleen vond ik ze net wat te langdradig en ‘wollig’. Ik wist wel wát ik wilde zeggen maar kreeg het niet helemaal naar m’n zin op papier. Nu is alles weer helemaal mooi in één lijn, perfect passend bij wie ik ben en wat ik uit wil dragen. Sarah heeft de juiste woorden voor mij gevonden, waar ik zelf zo mee worstelde en er een stromend geheel van gemaakt. Heel knap gedaan!

Janna Krooshoop – Wanderlust Yoga

Sarah werd aanbevolen door een andere relatie en na een persoonlijk gesprek met haar had ik er vertrouwen in dat zij de juiste persoon was voor de opdracht. Mijn ervaring in de samenwerking met Sarah is heel prettig: goede snelle communicatie, houdt zich aan deadlines en stelt kritische vragen. Het uiteindelijke resultaat van de opdracht voldeed volledig aan de verwachtingen: bruikbaar, leesbaar en helder samengevat document.
Ik zou Sarah zeker aanbevelen!

Floor Marcusse – Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging

Vlak voor de lancering van De Nieuwe Rede leerde ik Sarah kennen. Qua meedenken, aanwezigheid, schrijfstijl en werk wist Sarah heel goed bij ons aan te sluiten. En dat terwijl we nog maar net begonnen waren met onze dienst en qua toon/stijl nog niet alles zeker was. Een uitdaging die ze graag aanging. Na de lancering heb ik Sarah ook laten kijken naar onze websiteteksten en manier van communiceren in content. Ik gebruik haar nog altijd graag als klankbord en voel een zekere rust, wetende dat ik op haar kan vertrouwen als dat nodig is. Een topper!

Etienne Kreutzer – De Nieuwe Rede

Voor een museumcampagne van onze klant Europcar, schakelde ik Sarah in als Copywriter. Met de vakantieperiode en alle deadlines in zicht, moest ik Sarah vragen om snel te schakelen. Dit was geen probleem en ze heeft mij hier erg bij geholpen. Het contact met haar verliep altijd soepel en snel. Ze heeft de copywriting en eindredactie verzorgd voor ons project waar we erg trots op zijn. Mede dankzij Sarah is het een succes geworden!

Sharon Hotinga – Winkelman en Van Hessen adviesbureau Marketing & PR
Bekijk het project

Ik heb Sarah gevraagd om de webteksten voor FLXBL yoga te schrijven. Omdat Sarah tot mijn doelgroep behoort en de look & feel van haar website precies bij mijn vraag paste, wist ik zeker dat het met haar een match zou zijn. Na een briefing op papier en een kort telefoongesprek heb ik het volledig uit handen gegeven. Ik ben heel blij met het resultaat! Sarah heeft de teksten goed, helder en luchtig geschreven. Geen gladde verkooppraatjes, maar een integer geschreven stuk. Ik zou Sarah zeker aanraden bij lezers en opdrachtgevers met interesse voor lifestyle, gezondheid en ontspanning.

Ingrid Arnou – FLXBL Yoga

De afgelopen twee jaar maak ik veelvuldig gebruik van het creatieve schrijftalent van Sarah. Zij is medeverantwoordelijk geweest voor het vormgeven van de teksten op mijn website. Daarnaast huur ik Sarah in om mijn blogs lekker leesbaar te maken voor mijn specifieke communicatiedoelgroep: de dertigers van nu. Zij weet goed in de huid te kruipen van deze doelgroep, wat maakt dat mijn blogs veel gelezen (en gedeeld) worden. Daar ben ik super blij mee! Tenslotte; Sarah’s aanvullende SEO-ideeën snijden hout en ze is een prettige en overtuigende zakenrelatie. Mijn tip; huur Sarah in!

Arnaud Hol – Talento Loopbaancoaching

Voor een opdrachtgever heb ik een nieuwe corporate identity ontwikkeld. Sarah is daar nauw bij betrokken geweest. Ze heeft de teksten voor een aantal communicatiemiddelen geschreven, waaronder de beide websites. Sarah is kritisch, creatief en gedreven. Komt afspraken na. Zowel als het gaat om de planning als de kosten. Voor het beste resultaat!

Peter Janssen – Het Nieuwe Buro

Het is prettig samenwerken met Sarah. Ze is punctueel, erg snel en nooit te laat.

Gijs Hardeman – Co-owner NextDestination.nl

Sarah heeft vanaf het begin geholpen met de communicatie van ons bedrijf en onze website volledig voorzien van teksten. Het eindresultaat mag er dan ook zijn! Naar wat voor tekst je ook op zoek bent, het zou zonde zijn als je Sarah niet zou vragen om hulp! Een aanrader!

Saskia Geenen – Co-owner YVVY Hypotheken

Sarah is kritisch, vraagt goed door en voert opdrachten accuraat uit. Ze schrijft duidelijk en weet zich goed in te leven in de doelgroep.

Anne de Haan – Heldere Tekst

Contact me